Company Visit: LiveWall

 

Op dinsdag 6 november hebben wij ons eerste bedrijfsbezoek met Animo gepland staan! We zullen deze dag een bezoek brengen aan LiveWall, een internationaal en digitaal mediabureau wat onder andere online campagnes, platforms en apps ontwikkelt. Dit doen zij vaak in opdracht van andere bedrijven, zoals McDonalds, Coca Cola, Bol.com, KPN etcetera. Het Nederlandse hoofdkantoor van LiveWall zit in Tilburg, maar ook in Amsterdam, Antwerpen en Londen hebben ze een kantoor zitten, wat dus betekent dat ze werken op internationaal niveau. Voor Online Culture studenten dus zeker een interessant bedrijf om meer over te weten te komen!

 

Als je graag mee wil, stuur dan een mailtje (secretaris@animotilburg.nl) met daarin een vraag waar je graag antwoord op zou willen krijgen tijdens de presentatie vóór woensdag 31 oktober. Ze willen deze namelijk graag ruim op tijd van mij ontvangen zodat ze hun presentatie op deze vragen kunnen baseren.

 

We willen om 15:45 voor hun kantoor verzamelen zodat we er op tijd zijn!

 

Locatie: Sint Josephstraat 133

Datum: 6 november

Tijd: 16:00

 


 

Buddy Human Library Tilburg

 

Ieder jaar helpen wij bij het organiseren van Human Library Tilburg. Human Library is een evenement waarbij bezoekers hun vooroordelen gaan nuanceren door interessante gesprekken aan te gaan met onze ‘levende boeken’. Dit zijn mensen waar een stigma over bestaat of heeft bestaan. Denk bijvoorbeeld aan een Sjamaan, een bankdirecteur of iemand met een chronische depressie.

 

Om Human Library Tilburg ook dit jaar weer een groot succes te maken, zijn we op zoek naar vrijwilligers! Human Library Tilburg zal dit jaar plaatsvinden op 25 januari 2019. Als buddy ben je aanwezig tussen 12.30 en 18.30u. Daarna is er een (gratis) gezamenlijk diner en eventuele reiskosten kunnen worden vergoed!

 

Wil jij ons helpen Human Library Tilburg dit jaar weer een succes te maken? Verdien wat extra karma punten en schrijf je in als buddy door te mailen naar humanlibrarytilburg@gmail.com

 


Eerste informatiesessie studiereis

 

De eerste informatiesessie staat gepland op dinsdag 13 november om 15:00. De Studiereis Commissie zal de bestemming van de studiereis bekend maken en meer informatie geven over de datum, vluchten, het hostel en het programma. De registratie voor de studiereis zal kort na de sessie openen, dus zorg dat je erbij kan zijn! 

 

Mocht je niet bij de sessie aanwezig kunnen zijn, maar wel geïnteresseerd in de reis, laat het ons dan weten via e-mail (animoreiscommissie@gmail.com), dan zullen wij via de mail alle informatie toesturen.

 

Locatie: TBA

Datum: 13 november

Tijd: 15:00 


 

Oude Leden Activiteit

 

Dit jaar hebben we besloten dat we een Oude Leden Activiteit organiseren. We zijn heel blij dat deze leden besloten hebben om dit jaar weer lid te worden van Animo en we zijn ze dankbaar dat ze zo actief waren (en zijn) in onze studievereniging. Door middel van deze activiteit voor ze te organiseren willen we ze bedanken!

 

Wat we gaan doen is nog steeds een verassing, maar we kunnen beloven dat het een leuke en gezellige avond gaat worden!

 

Locatie: Ijssalon Intermezzo

Datum: 14 november

Tijd: 19:15


SinterKerst borrel

 

Net als vorig jaar organiseert de Activiteiten Commissie de jaarlijkse SinterKerst borrel. SinterKerst is een combinatie van twee feestdagen; Sinterklaas en Kerstmis. We hebben deze twee gecombineerd omdat er in december geen tijd zal zijn om Kerstmis te vieren vanwege tentamenweken en de kerstvakantie. 

 

Vorig jaar kon je je eigen ingepakte cadeautje meenemen naar de activiteit, wat Bingo spelen was, en de mensen die 'Bingo' hadden mochten zelf een cadeautje uitzoeken! We zullen moeten afwachten wat de Activiteiten Commissie dit jaar voor ons gepland heeft...

 

Locatie: Klein Café van horen Zeggen

Datum: 27 november

Tijd: TBA