Kroegcollege met Professor Arfman 

Professor Arfman zal praten over de scheiding tussen offline en online gams en hoe video games een zekere taboe hebben gecreëerd tegenover gamen in het algemeen. Verder zal hij ook nog praten over hoe offline video games elementen lenen van digitalisatie en de ontwikkeling van Online Culture en welke problemen dat met zich mee brengt.

 

Wij nodigen je uit om te komen kijken en luisteren bij Klein Cafe van Horen zeggen op woensdag 13 februari!

 

Waar: Klein Cafe van Horen Zeggen

Wanneer: Woensdag 13 februari

Hoe laat: 19:30


Animo Game Night

Op dinsdag19 februari maakt Animo Game Night weer een terugkeer! Deze keer zullen we in Jack's Café samenkomen om 20:00 voor een enerverende avond van bordspelletjes spelen en biertjes drinken. Ze hebben hier al een hele kleur aan bord spellen in huis, maar mocht je je eigen favoriet mee willen nemen dan kan dit natuurlijk ook!

 

Hopelijk zien we je daar!

Waar: Café Jack's

Wanneer: 19 Februari

Hoe laat: 20:00


Study Trip Informatie sessie

Op donderdag 21 februari zullen we samen komen op de bovenverdieping van Klein Café Van Horen Zeggen om onze hypothesen voor de onderzoeksvragen te bespreken voor onze studiereis!

Iedereen is onderverdeeld in groepen en een van de twee onderzoeksvragen toegewezen. Controleer je e-mail voor meer informatie met betrekking tot de leden van je groep en je toegewezen vraag! Verder krijg je die avond nog meer belangrijke informatie te horen zoals vluchttijden, hostel details, planning en meer. Als je iets niet hebt ontvangen, neem dan contact op met de reiscommissie. Zorg ervoor dat er voldoende leden aanwezig op dat moment om je onderwerp en bevindingen te presenteren!

 

Waar: Klein Café van Horen Zeggen

Wanneer: 21 februari

Hoe laat: 19:30


Symposium over huisvesting internationals

Jaarlijks komen vele internationale studenten naar Nederland. Eenmaal in Nederland staan ze tegenover een groot probleem: het vinden van een geschikte woonruimte. Hoewel de situatie in Tilburg beter dan de meeste andere Nederlandse steden is, blijft het een terugkerend probleem. De opkomst van 'Dutch only' huisvesting van advertenties, waarmee de internationals dus buitengesloten worden, lijkt het grote probleem. Is dit de enige problematische factor of zijn er ook andere bijdragende factoren aan deze kwestie?

Om erachter te komen organiseren de Universiteit van Tilburg,  I*ESN, SAM, FRONT, ELSA en ANIMO een symposium over het onderwerp van internationale huisvesting die plaats vindt op woensdag 20 februari om 19:00. Wij willen zowel Nederlandse studenten en internationale studenten aan de discussie over internationale huisvesting uitnodigen en om samen te kijken wat we kunnen doen om dit probleem op te lossen.

 

Waar: I*ESN Tilburg (Carpe Noctem)

Wanneer: Woensdag 20 februari

Hoe laat: 19:00


Bedrijfsbezoek bij het AD in Tilburg

Op 10 april zal wij gaan naar de Tilburg tak van Algemeen Dagblad. Zij verzorgen meestal de meer lokale krant zoals het Brabants Dagblad en het Eindhovens Dagblad. 

Wij zullen worden meegenomen op een korte reis in hun kantoor, omdat 20 studenten mogelijk te veel voor hen is om aan te kunnen. Daarom zal dit bedrijfsbezoek op dezelfde manier gedaan worden als ons eerdere bedrijfsbezoek naar LiveWall. We sturen een heleboel vragen door vooraf en zij zullen een presentatie op maat maken voor ons, gebaseerd op onze vragen, dus zorg ervoor dat je je vragen op tijd instuurt via e-mail!

Neem samen met ons een kijkje achter de schermen van een publicatie zoals het AD, BD en ED!

 

Waar: AD Tilburg

Wanneer: 10 april

Hoe laat: 13:00


Animo Lustrum II: Imagine

In mei viert Animo haar tweede Lustrum met het thema; 'Imagine'! Heb je de teasers die we over de kerstvakantie gepost gezien? Ben je enthousiast? Dat zou je wel moeten zijn!

Sluit aan voor een actie volle week vol activiteiten zoals:

  • Een cantus met onbeperkt bier, een diner en vrienden
  • Een heerlijke anti-kater lunch 
  • Een formele activiteit (met gedekte trein kosten)
  • Een mooi gala met fancy diner en leuke band
  • Een 'limited edition' lustrum T-shirt
  • Animo de eerste almanak ooit
  • Een Knaek pas

Wanneer: 6 tot en met 10 mei