Buddy Human Library Tilburg

 

Ieder jaar helpen wij bij het organiseren van Human Library Tilburg. Human Library is een evenement waarbij bezoekers hun vooroordelen gaan nuanceren door interessante gesprekken aan te gaan met onze ‘levende boeken’. Dit zijn mensen waar een stigma over bestaat of heeft bestaan. Denk bijvoorbeeld aan een Sjamaan, een bankdirecteur of iemand met een chronische depressie.

 

Om Human Library Tilburg ook dit jaar weer een groot succes te maken, zijn we op zoek naar vrijwilligers! Human Library Tilburg zal dit jaar plaatsvinden op 25 januari 2019. Als buddy ben je aanwezig tussen 12.30 en 18.30u. Daarna is er een (gratis) gezamenlijk diner en eventuele reiskosten kunnen worden vergoed!

 

Wil jij ons helpen Human Library Tilburg dit jaar weer een succes te maken? Verdien wat extra karma punten en schrijf je in als buddy door te mailen naar humanlibrarytilburg@gmail.com

 


SinterKerst borrel

 

Net als vorig jaar organiseert de Activiteiten Commissie de jaarlijkse SinterKerst borrel. SinterKerst is een combinatie van twee feestdagen; Sinterklaas en Kerstmis. We hebben deze twee gecombineerd omdat er in december geen tijd zal zijn om Kerstmis te vieren vanwege tentamenweken en de kerstvakantie. 

 

Vorig jaar kon je je eigen ingepakte cadeautje meenemen naar de activiteit, wat Bingo spelen was, en de mensen die 'Bingo' hadden mochten zelf een cadeautje uitzoeken! We zullen moeten afwachten wat de Activiteiten Commissie dit jaar voor ons gepland heeft...

 

Locatie: Klein Café van horen Zeggen

Datum: 27 november

Tijd: TBA